2021-04-19 07:50:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Bármennyire utálod a felfordulást, ma alaposan kijut belőle

Napi horoszkóp április 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bár aggódsz a helyzeted miatt, rövidesen kiderül, hogy egyszerűbben megoldhatóak a problémák, mint hitted volna. Váratlan segítségre is számíthatsz, talán olyan valaki mutatja ki a szimpátiáját, akiről igazán nem gondoltad volna.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most a vizsgák, állásinterjúk jól sikerülnek, viszont a rutinfeladatokban csúnya hibát véthetsz. Olyan ajánlatot kapsz, ami a hiúságodnak hízeleg. De érdemes volna aludni egyet a döntés előtt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sok súrlódás várható ma az egyik munkatársaddal, főleg a presztízs és a pénz miatt. A munkához nem nagyon fűlik a fogad, de legalább azt csináld meg, aminek szoros határidői vannak, különben úgyis csak nyomasztana a dolog.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kicsit féltékeny vagy a kollégák sikereire, sértődés helyett azonban próbáld őket az ötleteiddel lekörözni. Van benned annyi kreativitás, ami elég a győzelemhez, csak legyél egy kicsit magabiztosabb és bátrabb!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most már tényleg ne várj tovább, mert a végén már azok is leelőzhetnek, akik kevésbé tehetségesek vagy szorgalmasak, mint te. Ne várj tovább se a döntéssel, se a cselekvéssel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bármennyire utálod a felfordulást, ma alaposan kijut belőle. Vissza is vet a munkában. Újabb ötleteidtől te magad sem vagy elbűvölve, de azt szégyellnéd bevallani, hogy nem szántál elég időt a felkészülésre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A munkában személyes vonzerőd eddig működött, most viszont a tehetségedre szabad csak hagyatkoznod. Rokonod vagy ismerősöd kitárulkozik neked. Az a legjobb, ha kíméletesen, tapintatosan, de kimondod az igazságot.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Figyelj oda az anyagi ügyeidre. Nem fogod megbánni, ha elfogadsz egy jól jövedelmező munkát. A siker elégedettséggel tölt el, ráadásul anyagi hasznot is hoz. A szingli Skorpió heves vonzalmat érezhet valaki iránt, akivel nemrég ismerkedett meg.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Emberi kapcsolataidat ma kénytelen leszel kissé átrendezni. Nemcsak feletteseiddel várható néhány összetűzés, de ellenségeid is fenyegetik nyugalmadat. Rugalmasságoddal ma számtalan vitának elejét veheted.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Megoldást találsz egy problémára, amivel eddig szinte szembe se mertél nézni. Elérhetetlennek tűnő álmod rövidesen valósággá válik, de még egy kicsit legyél kitartó! A mai nap még feszített tempóban telik, kemény munkával.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remek napod lesz, mert valaki a kedvességével, törődésével bearanyozza a napodat. A legjobb, ha te is továbbadod ezt a sok kedvességet, amitől úgy feltöltődtél. Főleg a párodra figyelj, mert lehet, hogy lelkileg kicsit maga alatt van.


Halak: II. 19. - III. 20.

Labilis érzéseid voltak, erősen kételkedtél önmagadban az elmúlt időszakban. Most végre megjön az önbizalmad, amit egy siker vált ki. Most már jól érzed magát, és egy bonyolult feladatot is bátran elvállalsz.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: